plåtband

automation för bättre bockning

Bättre bockning med industriautomation

 2017-05-09

Med industriautomationen så blir arbetet med att behandla plåt så mycket bättre. Det här beror givetvis på att man med automationen kan jobba snabbare utan att tumma på kvalitet. Inför en produktion så kan man planera hela arbetsprocessen, steg för steg, för att sedan skicka informationen till en bockningsmaskin som kommer att utföra arbetet på det sätt som man förväntar sig. Beroende på vad som ska tillverkas så kan man med industriautomation få fram helt färdiga delar och produkter med en enda maskin. Då det inte krävs något ytterligare efterarbete med ytbehandling och montering så är det bara att paketera och skicka vidare.

bandmatning kräver rätt maskin

Flexibelt arbete med bandmatning

 2017-04-03

Med bandmatningsutrustning som håller hög kvalitet så får man flexibilitet och det kan vara mycket viktigt för ett företag som jobbar med varierad produktion. Med hjälp av moderna styrsystem så får man bandmatning som kan anpassas till olika moment. Man kan till exempel påverka saker som riktning och positionering i enlighet med en utvald servopress.

Plåtband

Vi tänker knappt på all den plåt som omger oss. Det är tack vare den smidiga produktionen av plåtband som byggnadsindustrin kan dra nytta av material som är hållbara och effektiva att jobba med. Många av de företag som tar fram och hanterar plåtbanden finns förstås i den viktiga Gnosjöregionen där täta sammarbeten leder till fina resultat och besparingar för alla inblandade.

När man jobbar med plåt så krävs det god planering och med hjälp av avancerade styrsystem så kan man se till att minska på svinn och dra ner på behovet av efterbehandling.

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-319 00

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 31 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se