bandmatning kräver rätt maskin

Flexibelt arbete med bandmatning

2017-04-03

Med bandmatningsutrustning som håller hög kvalitet så får man flexibilitet och det kan vara mycket viktigt för ett företag som jobbar med varierad produktion. Med hjälp av moderna styrsystem så får man bandmatning som kan anpassas till olika moment. Man kan till exempel påverka saker som riktning och positionering i enlighet med en utvald servopress.

Bandmatning för kompletta produktionslinjer

Då man behöver bandmatning för kompletta produktionslinjer så är det viktigt att man väljer utrustning som kan programmeras på rätt sätt. Det bör vara ett system som är lätt att hantera och som kommer att fungera ihop med övrig produktion. Det är förstås också viktigt med en robust konstruktion som klarar av de tuffa krav som kan ställas på en verkstad. Med viktiga tillbehör som gör det möjligt att flytta sidledes så får man större flexibilitet, och moderna bandmatningsmaskiner är gjorda för att kunna användas på olika sätt med viktiga tillbehör som laddstol, tryckarm och hydraulisk expansion.

Man ska också betänka det där med vikt och behovet av att ha bandmatning som kan klara av olika vikter utan att slitas ut i förtid. Det är också vanligt med möjligheten att skräddarsy den nya bandmatningsutrustningen så att man kan se till att den passar in med övrigt maskineri och med de arbetsprocesser som är aktuella. Här bör man förstås få hjälp av det företag som säljer bandmatning och som kan se till att man får både driftsäkerhet och stabilitet.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se