plåtbearbetning

dekorationer för trädgård

Hållbar plåtbearbetning: Återvinningsstrategier för plåtband

 2024-02-19

Medvetenheten om vår miljö ökar och Sverige kan anses vara ett ledande land då det handlar om krav på industrier för hållbara tillverkningsprocesser. Kraven om hållbar industriproduktion blir stängare och det innebär en stor utmaning för tillverkningsindustrin. Det här gäller förstås också för modern plåtbearbetning som är en väldigt viktig del av många tillverkningsprojekt.

Behovet av effektiva återvinningsstrategier för plåtbearbetningen är relevantare än någonsin förr så låt oss ta en titt på vad som kan göras för att främja en miljövänligare tillverkningsprocess.

automation för bättre bockning

Bättre bockning med industriautomation

 2017-05-09

Med industriautomationen så blir arbetet med att behandla plåt så mycket bättre. Det här beror givetvis på att man med automationen kan jobba snabbare utan att tumma på kvalitet. Inför en produktion så kan man planera hela arbetsprocessen, steg för steg, för att sedan skicka informationen till en bockningsmaskin som kommer att utföra arbetet på det sätt som man förväntar sig. Beroende på vad som ska tillverkas så kan man med industriautomation få fram helt färdiga delar och produkter med en enda maskin. Då det inte krävs något ytterligare efterarbete med ytbehandling och montering så är det bara att paketera och skicka vidare.

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-319 00

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 31 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-319 00
www.0371.se